lauantai 7. helmikuuta 2015

Karvaisia juttuja


7.2.2015

Päivitykseni ei liity sisustamiseen ja koiraakaan ei ole ainakaan heti tulossa, vaikka välillä iskee kyllä koirakuume :)

Tänään pääsen viettään tyttöjen iltaa :) Meitä on semmoinen 4 hengen naisporukka ja yritetään aina silloin tällöin löytää yhteistä aikaa ja viettää  tyttöjeniltaa. Oikeastaan eihän me enää mitään tyttöjä olla, kaikki lähentelee viidenkymmenen ikää. Ikähän on onneksi vain numeroita :)Viime kerrasta onkin aikaa ja kiva välissä päässä "tuulettuun". Luvassa ainakin elokuviin meno, ulkona syömistä...

Ikuisuus ongelmahan on aina se, että mitä vaatetta pistää päälle???
Yleensä elokuvateatterit on kylmiä ja monesti saatanki istua takki päällä, että tarkenee. Kiva olisi laittaa kuitenkin jotain nättiä päälle ko ulos mennään syömään, kun kotona aina trikooissa ,villasukat jalassa ja meikittömänä...joskus saatta olla etten ole muistanut edes hiuksia kammata :(



Kaivoin kaapista ennen joulua ale tangosta ostetut karvaliivit esiin ja nyt pitäis päättää kumman laitan päälle? Harmaan liivin ostin -40% alennuksella ja ruskean lyhyen liivin löysin H&M lasten osastolta 10€ ja on kokoa 170cm :)...ihme että meni päälle, kun mulla on leveät hartiat. Kiinni liivi ei menen edestä, no en kyllä pitäiskään kiinni. Paljon rennompi auki. Aluksi meinasin ite ommella liivin, mutta nämä löytykin ale tangosta...joten tuli halvemmaksi.


Musta poolopusero on vanha ja tämän harmaan villaisen kotelomekon ostin Saksasta ennen joulua Espritin Outlet myymälästä 20€ (ovh. 60€).  Mietin jos laittasin tämän kotelomekon päälle ja vähän ruskeaa korua, etten olis ihan mustissa. Kaapista löytyykin muutama kotelomekko ja niiihin saa pienillä jutuilla uutta ilmettä :)



Tykkään kauheasti Aarikan  puisista koruista ja tämän kaulakorun bongasin kerran työreissulla -60% alennuksella. Olenki paljon korua käyttänyt. Tykkään tästä kun on eri kokoisia puuhelmiä ja ruskea nahkaremmi antaa vähän ilmettä ja väriä koruun. Käsikorun olen ostanut ulkomailta. Töissä pidinkin paljon puukoruja, osa mennyt rikki ko milloin tarttu maalipurkkiin kiinni ja silloin puupallot sai kyytiä. Tallessa on osat, pitäis vain ottaa asiaksi ja koota uudelleen :). Muutenkin vois tehä itelle puukoruja.






 Tässä olis kolme vaihtoehtoa :)...saa nähdä minkä sitten laitan päälle. Vyöki vois olla kiva vaihtoehto liivin päälle.


Laukuksi varmaan otan huovitetun kassin, joka on myös vanha ja yx lemppari kasseista. Sopii hyvin näin talvella käytettäväksi.
Mietin vielä laitanko mustat vai konjakin väriset nahkasaappaat?

Olis muuten ollut monessa asiassa paljon helpompi, että olis syntynyt mieheksi :) Farkut vain jalkaan ja pusero päälle.

Elokuva mitä lähden kattoon on viikossa aikuiseksi. Olen kyllä sen jo yhden kerran käynyt kattomassa, mutta hyvä seura ja ruoka/viini ennen kaikkea houkutteli :) ei niinkään elokuva.

Elokuvasta...No joo, oli vähän niin ko tekemällä tehty. Oli hyviä hauskoja kohtia, joita sai nauraa. Minttu Mustakalliosta näyttelijänä en ole koskaan tykännyt, ei minusta osaa oikein näytellä, jotenkin teennäinen ja puhuu jotenkin "kummasti". Ihmisenä varmaan ihanan ja herttainen.

Mikä on sinun lemppari Suomalainen elokuva ? 

Ite olen näistä uusimmista Suomalaisista elokuvista tykännyt esim. Mielensäpahoittaja, suosittelen.
Seuraavaksi pitää lähteä kyllä kattomaan Luokkakokous, ainakin hyvät näyttelijät siinä ja mitä pätkiä nähnyt, niin vaikuttaa ihan ok.filmiltä.

Hyvää lauantai- iltaa kaikille :)

Päivi S





2 kommenttia:

  1. Minusta tämmöset asupostaukset on tosi kivoja :) Nätti tuo mekko ja aivan ihana tuo Aarikan kaulakoru! Mie tykkään kans puukoruista.

    VastaaPoista
  2. Hei Tiina. Kiva kuulla, että tykkäät asupostauksista. Itekki tykkään lukea blogeja kun on välillä aiheet, muutakin kuin sisustusta :) Yritän aina silloin tällöin laittaa asu juttujakin, vain mennään päivitykset vanhoilla vaatteilla ko mulla se ostolakko päällä :). Puukorut on kyllä kivoja ja niitä olis helppo itekki tehä ja tuunata vaikka vanhoista...pitää tässä ottaa asiaksi korjailla vanhoja puukoruja ja laittaa niistäkin tänne blogiin :)

    VastaaPoista